Ajándék Könyvek!

Ha érdekesnek találtad a honlapon talált információkat, iratkozz fel hírlevelemre, hogy további értékes tartalmakat oszthassak meg veled és ne maradj le a legfrissebb hírekről!
A hírlevelek minden héten kedden fognak érkezni, benne egy-egy könyveléshez használatos nyomtatvánnyal és a hozzá tartozó kitöltési útmutatóval.

Feliratkozásodért cserébe azonnal kapsz tőlem ajándékba két letölthető tanulmányt, egyet a számlázás rejtelmeiről (SZÁMLÁZÁSI KISOKOS – avagy számlázni egyszerű, ha tudod, amit tudnod kell, 18 oldal), valamint egyet, ami a magánszemélyek ingó értékesítésének adójogi megítéléséről és az adó megállapításáról, bevallási kötelezettségéről szóló összefoglaló anyag (INGÓSÁGOK ÉRTÉKESÍTÉSÉNEK ADÓZÁSA, 4 oldal).

 

A letöltési linket e-mailben küldöm el, ezért kérlek valós e-mail címet adj meg.

Adatkezelési nyilatkozat

A honlapon bemutatott és olvasható tartalom Huszár Szilvia tulajdonát képezik.

Az ügyfél-regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik Huszár Szilvia (Kezdő könyvelők) által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.

A Huszár Szilvia weboldalain kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a cég adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a cég weboldalainak bármelyikétől érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.