Rólam

Huszár Szilvia PortréHuszár Szilviának hívnak, 1997 óta foglalkozom különféle méretű és tevékenységű vállalkozások könyvelésével.

Az elmúlt 17 évben szinte folyton tanultam, mérlegképes könyvelői képesítésem mellé az évek során felsőfokú szakképzések keretében társadalombiztosítási, bérszámfejtési és munkaügyi ismereteket is szereztem valamint 3 évig koptattam az ELTE Jogi Továbbképző Intézetének padjait a Munkaügyi és társadalombiztosítási alapszakon, ezekkel is biztosítva a minél szélesebb rálátást a vállalkozások adminisztrációjára.

Hogy a számviteli ellenőrzésben is kellő jártasságot szerezzek a Magyar Könyvvizsgáló Kamara Oktatási Központja által szervezett könyvvizsgáló asszisztensi képzésben is részt vettem. Jelenleg pedig adótanácsadói képzésben veszek részt.

Azt gondolom, hogy egy könyvelőre fokozottan igaz, hogy élethosszig tartóan tanulnia kell! Az internet tele van információkkal, így azoknak, akik ma kezdik a szakmát, látszólag nincs nehéz dolguk, minden kérdésükre gyorsan választ találhatnak.
Persze nem mindegy, hogy az információ mennyire friss és hiteles, ezért mindig több forrásból tájékozódjunk, bármire is keressük a választ!